Over

Ontstaan

Extreme Sport Girls is in 2016 opgericht door Olga Boekhoorn. Met een voorliefde voor extreme sports en passie voor een gezonde, avontuurlijke lifestyle, zocht ik al langere tijd naar een online platform waar liefhebbers van deze combinatie bij elkaar komen om hun passie met elkaar te delen. Na een hele poos zoeken, leidde dit tot de oprichting van Extreme Sport Girls.

Inspireren

Wij halen onze inspiratie uit allerlei hoeken. Zowel van het web, als onze directe omgeving, bij topsporters en de trainer om de hoek. Alles wordt bij elkaar gezocht om jou nieuwe ideeën te geven voor sportmogelijkheden, maar ook over bewuste voedingskeuzes en de combinatie met jouw drukke lifestyle. Veel van onze inspiratie vinden we op andere sportieve websites, waarvan we altijd streven de bron te vermelden. Mis je ergens een bron, mail ons en we zetten er direct de juiste link bij.

Meet the team

Olga Boekhoorn – Oprichtster

OlgaHi, welkom op mijn blog! Surfen, boksen en andere kick-ass extreme sporten. Die vind ik gaaf. Vinden op één online plek kon ik ze nog niet, dus maakte ik die plek zelf. Ik neem je mee in mijn ervaringen en deel mijn sport missies, -inspiratie, lekkerste gezonde maaltijden en de mooiste dagdromen hier met jou. Ga je mee op avontuur?

Alexandra Harding – Fotografe

Alexandra harding

Alexandra is afgestudeerd antropologe en behaalde daarvoor in 2015 haar diploma. Sindsdien is ze zich volop aan het ontwikkelen als fotografe. De antropoloog in haar geniet nog altijd het meest van mensen kijken en ze richt zich daarom vooral op (portret)fotografie tijdens feesten, speciale gelegenheden en sportevenementen. Uiteraard is ze ook een beetje sportief: ze kickbokst twee keer per week en houdt van surfen. Benieuwd naar haar werk? Check het hier.

 Rhianne Hoek – columniste

Rhianne

Naast onderzoek doen als PhD student bij de Radboud Universiteit heeft Rhianne nog een grote passie – of eigenlijk twee: koken en lekker eten. Doordeweeks zijn haar avondmaaltijden vaak gezond, voedzaam, snel en lekker. In het weekend pakt ze ook regelmatig uit met wat uitgebreidere gerechten én lekkere ontbijtjes. Ze zal hier haar favoriete recepten met jullie delen.