Lifestyle

Het was even stil…

Nadenken

Maar we zijn er weer! Even was ESG ertussenuit om inspiratie op te doen. Al rond oud en nieuw kwamen de ideeën voor artikelen over goede voornemens en sporten. Een hele waslijst aan voornemens kwam voorbij. Alle sporten van de wereld om uit te proberen, en sporters om te interviewen. Mogelijkheden genoeg, ideeën te over. Toch hebben we het schrijven even op pauze gezet.

Nieuwjaarsblues? Nee hoor! Toch is een nieuw jaar ook een Grote Uitdaging. Des te langer de lijst met ideeën werd, des te minder de verhalen op papier kwamen. De uitspraak ‘hardlopers zijn doodlopers’ spookte rond. Begonnen we dit jaar niet te snel? Wilden we teveel? Was die lijst genoeg voor een week, een maand of misschien wel vijf jaar? Dan maar even een pauze. En eigenlijk is dat wel goed. En in plaats van schrijven zijn we gaan sporten. Wat is het heerlijk om met een leeg hoofd aan de dag te beginnen!

Even helemaal niets

De figuurlijke pas op de plaats leek meer ruimte te creëren. Door even ‘uit’ te staan, stond ons hoofd des te meer ‘aan’. Tijdens de rondjes rennen, lopen, surfen, zwemmen en bootcampen (ja echt), kwam de zin in een nieuw jaar, met frisse ideeën, die ook het papier leken te raken. Want wat zijn er veel leuke dingen te doen!

Inspiratie opdoen

Inspiratie

Om inspiratie op te doen hebben we alweer een fijn lijstje met activiteiten. Zo was er afgelopen zondag de Poederbaas New Year’s Surf (waarover later meer!), vindt deze week de Verbier Freeride Week plaats, zijn we van plan om binnenkort te gaan leren Kitesurfen. Ook staat onze nieuwe action cam in de startblokken om fijne filmpjes te gaan maken en heeft Rhianne alweer een aantal heerlijke gezonde recepten voor je bedacht. Uiteraard voorziet Alexandra je ook dit jaar weer van de mooiste beelden.

Rest mij alleen maar te zeggen: houd de website in de gaten voor mooie verhalen, fijne beelden en wellicht zelfs meer filmpjes. Geniet, en een heel mooi jaar toegewenst en bedankt voor het volgen van onze pagina.

Meer lezen?

Laat je reactie achter

Typ je bericht